Proszę nowych i chetnych którzy zdecydowali sie dołączyć do naszego klanu o pozostawienie informacji w tym właśnie miejscu
- Nazwa z gry (nick),
- Jaka rasa oraz profesja,
- Lvl.
Jeśli tylko lider lub osoby przez niego upoważnione będą w grze poszukają z wami kontaktu i udzielą wszelkich potrzebnych wam informacji ewentualnie dokonają przyjecia w szeregi klanu.
Dziekuję i zapraszam do naszego klanu:)
Gość
Adrianoo
HawkEye
54lv
Gralem kiedys w Klanie DarkThrone jako Mitylos pozniej zmienilem postac na HE i odezwalem sie do nekiego z checia powrotu ale mialem awarie sprzetu i jak juz z powrotem gralem to z przykroscia dowiedzialem sie ze DT juz nie istnieje dlatego moze tu sie zalapie
Gość
pietruchpl, czlowiek glad, lvl 48+
podoba mi sie wasz klan i atmosfera. bylem w waszym sojuszniczym klanie inna postacia ale jej nie mam juz czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji
Gość
- Cristofen
- Dark elf,SK
- 43
Witam,gram sk narazie 43 poniewaz skladam full plate armor.W l2 pogrywam 1,2 roku na tym servie ^^,przed wipem jeszcze.Szukam klanu aktywnego,w ktorym zawsze sie znajdzie pt,pvp,siage ^^.
Gość
JaQL napisał:
Proszę nowych i chetnych którzy zdecydowali sie dołączyć do naszego klanu o pozostawienie informacji w tym właśnie miejscu
[i]- nataljaPl
- Jaka rasa oraz profesja, lucznik czlowiek
- Lvl
[color=green][center][b]Jeśli tylko lider lub osoby przez niego upoważnione będą w grze poszukają z wami kontaktu i udzielą wszelkich potrzebnych wam informacji ewentualnie dokonają przyjecia w szeregi klanu.
Dziekujęi zapraszam do naszego klanu:)
szybko bije i duzo gram prosze o kontakt
Użytkownik
-ShadowOfAkasha
-Human Fighter, Dark Avenger
-52
Witka, gram w L2 od niecalych dwóch lat. Przyznam sie że ta postać nie jest moją pierwszą na tym servie(mysle ze wam to nie przeszkadza) Wybrałem wasz klan z tego powodu bo jest tu spokojowa atmosfera, a także gracze niczemu sobie
. Mam nadziej że będzie mi sie z wami grało jak najlepiej i odwrotnie